Кантавторот Јон Иди утре со мини-концерт на досега необјавени песни

Фото: Јон Иди

Македонскиот пејач Јон Иди утре (18 септември) во кафулето „Макка“ во Скопје со почеток во 21 часот ќе одржи мини-концерт, на кој ќе испее 12 необјавени песни во акустична верзија.

За најавениот концерт, Иди вели дека публиката што ќе биде присутна ќе има можност да гласа кои песни се најдобри, а најтесниот избор ќе влезе во рамките на неговиот деби албум.

„Ја ценам мојата публика и нејзиното мислење многу ми значи. Го избрав ваквиот метод на селекција на песни затоа што е според мене најдобар начин да покажам почит и доверба кон моите слушатели и фанови,“ вели Иди.