Калиопи има нова песна, насловена „Пожели“. Песната е снимана и продуцирана во „ГМП студио“ во Базел и во „М1 студио“ при МРТ во Скопје, а мастер-продукцијата е правена во „МСМ студио“ во Минхен. Автор на песната е Ромео Грил.