Каква е иднината на јавниот превоз? (Видео)

Во нејзиното ново видео, Кика Авеиро ја изразува својата загриженост во однос на држењето физичка дистанца во јавниот превоз. Како би можело да се реши овој проблем? Кои се елементите на јавниот превоз кои ги забораваме? Погледнете го видеото: