Како е да се седи дома? Како луѓето се справуваат со оваа ситуација? Што прават по дома? Дали се плашат? Во новото видео, Кика Авеиро се обидува да ги најде одговорите на овие прашања, погледнете ги видео одговорите на нејзините инстаграм пријатели: