fbpx

Јанкулоска ќе пушти во употреба спортско игралиште во Никифорово

-

Министерката за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска, денеска во Општина Маврово – Ростуше, ќе го посети селото Никифорово, каде што ќе присуствува на предавање во употреба на новоизградено повеќенаменско спортско игралиште.

Како што е најавено, министерката Јанкулоска ќе го посети и полициското одделение во Маврово.

Амбасадорот на Обединетото Кралство за почетокот на реализацијата на Меѓународната стратегија за жените и девојките 2023-2030 

Понекогаш се чини дека борбата за родова еднаквост станува сѐ потешка и потешка. Жените во Иран се малтретирани поради начинот на којшто се облекуваат, девојките во Авганистан се спречени...
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
free download udemy paid course
download coolpad firmware
Download Premium WordPress Themes Free
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=