Истече уште еден рок за лиценцирање на жичарница со шест седишта во Попова Шапка

Комисијата за техничка инспекција за добивање лиценца за употреба нема дадено зелено светло за теренска проверка на жичарницата со шест седишта во Попова Шапка. Поради тоа, истече уште еден законски рок за пуштање на жичарницата во употреба, пишува „Порталб.мк“. Сега е веќе прашање на недели кога се очекува да започне сезоната во Попова Шапка, дозволата … Продолжи со читање Истече уште еден рок за лиценцирање на жичарница со шест седишта во Попова Шапка