Исчезнала 17-годишна девојка од струшкото село Корошишта, а случајот во СВР Струга го пријавил жител од селото Делогожда.

Девојката се упатила во непознат правец од домот на нејзиниот дедо.

Полицијата презема мерки за пронаоѓање на лицето.