Имотот на Мијалков запленет во „Империја“ ќе оди на лицитација

Имотот на поранешниот шеф на Управата за безбедност и контраразузнавање Сашо Мијалков во предметот „Империја“, ќе биде ставен на лицитација, објави Агенцијата за управување со одземен имот. Директорот на Агенцијата, Дритон Небиу во извештајот за првите 100 дена од неговата работа, пишува и дека во скоро време се очекува да има конфискација на имот за … Продолжи со читање Имотот на Мијалков запленет во „Империја“ ќе оди на лицитација