Граѓанската акција „Ние одлучуваме“ денеска во 13 часот ќе одржи перформанс со кој на граѓаните ќе им покаже колку е важно на претстојните избори на 11 декември да излезат на гласање.

Перформансот ќе се одржи кај фонтаната во Градскиот парк во Скопје.

Караванот на граѓанската акција „Ние одлучуваме!“ вчера одржа перформанси во Куманово, Струмица и Гевгелија.