Градинките и школите со празни клупи и дворови поради Ковид-19 (галерија)

ОУ Гоце Делчев

Градинките, основните и средните училишта веќе четврти ден се без деца, откако владата ја донесе одлуката да се прекине воспитно-образовниот процес и наставата во наредните 14 дена, почнувајќи од 11-ти овој месец.

Воедно, прекинати се и сите воншколски или дополнителни програми како што се курсеви за странски јазици и слично.