„Градење заедничка иднина“ е настан кој ќе се одржи во Охрид за поголема соработка со Албанија

„Градење заедничка иднина – Creating a common future“ е слоганот на претстојниот пограничен целодневен настан, што на 10 јули ќе се случува во Охрид, во организација на девет проекти имплементирани од страна на 30 граѓански организации, корисници на грантови од Програмата за прекуграничен развој помеѓу Република Северна Македонија и Република Албанија, финансирана од страна на … Продолжи со читање „Градење заедничка иднина“ е настан кој ќе се одржи во Охрид за поголема соработка со Албанија