Говор на омраза (видео)

Во нејзиното најново видео Кика Авеиро ни кажува за омразата со која што се соочуваме секојдневно на социјалните медиуми. „Некако многу полесно ни е да напишеме нешто негативно за некој или за нешто отколку да дадеме некој позитивен збор“ – вели таа.

Погледнете го видеото: