„Самсунг“ креираше новогодишна реклама за својот нов телефон „галакси ноут 4“, во која главниот лик се обидува да стигне дома за празниците, а телефонот со опциите што ги нуди му помага да го оствари тоа.

https://www.youtube.com/watch?v=QmtithY_TeM