По мини-албумот „Антитело“, објавен во 2012 година, култниот битолски состав „Фолтин“ има нова песна, насловена „Ела си в кревет“.

Покрај подготовката на новиот материјал, битолчаните се зафатени и со настапи низ регионот, а во текот на април и на мај ќе гостуваат во повеќе градови во Хрватска и во Словенија.

https://soundcloud.com/foltin-1/ela-si-v-krevet-teaser