Фатени 20 прекршувачи на полицискиот час и 390 граѓани што не носеле заштитна маска

Фото: Арбнора Мемети

Од полноќ до 4 часот утрово, полицајците регистрирале 20 лица што го прекршувале полицискиот час, соопшти МВР.

Во текот на изминатово деноноќие, пак, полицијата регистрирала 390 прекршоци на мерката за носење заштитна маска.