Error 1200: Кога градоначалникот вози по велосипедската патека во Тетово (видео)

Младите од Че Тим ТВ го реализираа продолжението на видеото за Антикорупција. Клучното прашање е: Колку велосипедски патеки има во Тетово? Колку се безбедни? Погледнете што се случува кога „градоначалникот“ на општината решава да вози велосипед во Тетово…

Преку сарказам, тие ги третираат проблемите со кои се соочуваат сите во Северна Македонија. Особено младите луѓе. Ова видео ќе има продолженија.