Компанијата „Епл“ за три недели треба да го лансира новиот „паметен“ часовник, а сега го објави и упатството за негово користење.

Засега се објавени само четири детали од упатството, а до лансирањето ќе бидат објавени уште седум за корисниците подобро да се запознаат со „паметниот“ часовник.

Повеќе детали на официјалната страница.