Дејвид Добрик е еден од најпопуларните влогери во светот, со речиси 16 милиони претплатници на неговиот Јутјуб канал. Неговите влогови во најголем дел се комични, со најразлични смешни случки од неговото друштво, но тој е исто така познат по тоа што често им приредува изненадувања на своите блиски.

Овој пат тој дознава за 21 годишна девојка која е негов голем фан и која работи на три работни места, оди во школо и ги издржува своето дете и се грижи за својата болна мајка….