fbpx

Македонски државјани уапсени во Ново Сараево со еден килограм хероин

Двајца македонски државјани се упасени во Ново Сараево со повеќе од еден килограм хероин. Шабан Х. и Индриз Ш. од Гостивар се приведени на меѓународната...

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

БАЛКАН

ПРОВЕРКА НА ФАКТИ