Аукција на обоените постери и жиро-сметка – следни солидарни акции на „Протестирам“

Освен акцијата во кафе-бар „Излет“, на која граѓани донираа 15.528 евра за поддршка на демонстрантите на „Шарената револуција“ што се соочуваат со прекршочни и со кривични пријави, демонстрантите најавуваат и други акции за собирање финансиски средства. Така, една од следните акции ќе биде аукција на постерите со ликовите на политичарите што беа боени од демонстрантите за време … Продолжи со читање Аукција на обоените постери и жиро-сметка – следни солидарни акции на „Протестирам“