Апликацијата за квалитет на воздухот AirCare донираше пакети со храна на социјално загрозени семејства

Од апликацијата AirCare која што го прикажува нивото на загаденост на воздухот во населбите во Македонија започнаа со првите донации на пакети со храна. Преку нивната програма AirCare Амбасадори, корисниците на нивната апликација можат да донираат 5,99 долари од кои што половина одат во хуманитарните цели а другата половина кон понатамошен развој на оваа апликација.

🇲🇰 Доставени првите пакети со храна од AirCare Амбасадорите!Пред еден месец, започнавме со програмата AirCare…

Gepostet von AirCare – Air Quality App am Freitag, 19. Juni 2020

Основачот на оваа апликација, Горјан Јовановски покрај AirCare неодамна формираше уште една платформа за јавно добро наречена Акредитатор. Оваа платформа им овозможува на корисниците да ја проверат коректноста на информациите кои што ги читаат. Повеќе за оваа платформа можете да видите на нивната фан страна.

Преку Акредитатор, дознај дали медиумот што го читаш во твојот Chrome или Firefox прелистувач, е дел од регистрите на…

Gepostet von Акредитатор am Samstag, 13. Juni 2020