fbpx
Пребарај

Guild Wars 2 - Резултати од пребарувањето

Ако не сте задоволни со резултатите, пребарајте уште еднаш
Скриншот од Трејлер за WoW Dragonflight

Дали новата експанзија на World of Warcraft навистина е имитација на Guild Wars 2?

Моментално се наближува излегувањето на најновата World of Warcraft експанзија Dragonflight која се очекува на 28 ноември 2022 оваа година. Но, на социјалните мрежи...
Слика од главниот сајт на Guildwars 2

“Guild Wars 2” конечно добива Steam верзија на 10-годишнината на играта

"Guild Wars 2" конечно добива Steam верзија на 10-годишнината на играта, но исто така има и разочарувачка вест. Досегашните акаунти играни со месеци и...
Скриншот од играта Guild Wars 2

Објавена е најновата експанзија за Guild Wars 2 – End of Dragons

Излезе најновата експанзија за Guild Wars 2 - End of Dragons. Детално известувавме за бета евентите каде се опишуваа новитетите во најновата експанзија и...
Скриншот од играта Guild Wars 2

Последните три елитни специјализации на бета евентот за експанзијата End Of Dragons на Guild Wars 2

Во тек е бета евентот на кој може да се испробаат последните три нови елитни специјализации за End of Dragons експанзијата на Guild Wars...

Три нови елитни специјализации што можете да ги испробате на бета евентот од Guild Wars 2 End of Dragons

Од денеска (21.09) до 25 септември ќе можете да ги испробате трите нови најавени елитни специјализации за Ревенант, Воин и Елементалист односно Виндикатор, Блејдсворн...

Испробајте ги новите елитни специјализации во бетата на Guild Wars 2: End of Dragons

Во тек е бета тестирањето на најновата експанзија на Guild Wars 2 наречена End of Dragons. На секој играч му се доделени три бета...

Најавена новата експанзија за Guild Wars 2, наречена End of Dragons

Guild Wars 2 е една од најдобрите ММО игри во моментов и иако е со „buy to play“ модел (еднаш се купува и нема...
Illusion Lands слика од Steam

Illusion Lands -игра сублимат од сите подобри RPG игри

Она што е интересно кај оваа Dark Fantasy RP игра е што за неа се земени многу карактеристики од повеќе популарни игри и што...
Скриншот од Трејлер за WoW Dragonflight

Најавена следната експанзија за World of Warcraft наречена Dragonflight како и WOTLK Classic

Blizzard ја најавени следната експанзија за WoW, Dragonflight, како и Wrath of the Lich King (WOTLK) Classic. За WOTLK Classic е најавено дека ќе...
Скриншот од главниот сајт на Lost Ark

„Гејминг“ вести за нови наслови на игри кои наскоро ќе бидат објавени

Играта Dying Light 2 Stay Human беше неодамна објавена и покрена голем интерес, бидејќи наводно е вистинска надграба на првиот дел. Во приказната ја...

Метју Галт: World of Warcraft Classic – Носталгија трип за игра што не постои

Кога се пријавив во World of Warcraft Classic за прв пат минатата недела, избрав сервер со ниска популација за да ги прескокнам редовите за...
Genshin Impact Sumeru Слика од HoYoverse

Најиграната игра за мобилни “Genshin Impact” добива нов голем апдејт наречен “Sumeru”

Најиграната игра за мобилни "Genshin Impact" добива нов голем аптејт наречен "Sumeru". Се работи за нова голема нова Open World мапа, иако и светот...

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

БАЛКАН

ПРОВЕРКА НА ФАКТИ