This page was exported from Meta.mk [ http://meta.mk ]
Export date: Mon May 21 3:00:48 2018 / +0000 GMT

Закројувањето на лозјата ги доведе амбасадорите во „Стоби“ и во „Тиквеш“
Стотици гости меѓу кои и холандскиот амбасадор Ваутер Пломп, италијанскиот амбасадор Карло Романо и унгарскиот амбасадор Виорел Станила присуствуваа на свечената прослава на празникот Св.Трифун во винарницата „Стоби“.

На денешниот настан гостин беше и претставникот од холандската компанија „Шермер“, која воедно е првата дистрибутерска фирма со која „Стоби“ има потпишано договор.

Закројување на лозјето според сите обичаи имаше и во винарската визба „Тиквеш“. На чинот на закројување освен членовите на управниот одбор, менаџментот и вработените на „Тиквеш“ присуствуваа претставници на дипломатскиот кор, на државните институции и на голем број партнери, соработници и пријатели на винарницата. 
Post date: 2017-02-14 16:16:22
Post date GMT: 2017-02-14 15:16:22
Post modified date: 2017-02-14 16:16:22
Post modified date GMT: 2017-02-14 15:16:22
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com