This page was exported from Meta.mk [ http://meta.mk ]
Export date: Tue Oct 23 20:22:40 2018 / +0000 GMT

Заев ќе учествува на Светскиот економски форум во Давос на 25 и 26 јануари
Премиерот, Зоран Заев и владина делегација ќе учествуваат на Светскиот економски форум кој се одржува во Давос, Швајцарија на 25 и 26 јануари.

Проектите и програмските иницијативи кои ќе бидат презентирани на 48-от годишен состанок на Светскиот економски форум се на темa „Креирање на заедничка иднина во поделениот свет“.

Светскиот економски форум е меѓународна организација која што на светско ниво работи за воспоставување на модел на корпоративно управување, во кој вредностите се почитуваат еднакво како и правилата.

На овој форум, Македонија последен пат беше претставена во 2003 година.
Post date: 2018-01-12 11:57:37
Post date GMT: 2018-01-12 10:57:37
Post modified date: 2018-01-12 12:00:15
Post modified date GMT: 2018-01-12 11:00:15
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com