Вежба на специјалните единици на МВР во касарната „Илинден“


       
Скопје, 21 октомври, 2017 - 10:55 (META) 

Припадниците на специјалните единици на Министерството за внатрешни работи денеска во касарната „Илинден“ во Скопје ќе изведат вежба насловена „ВИП 2017“.

На вежбата ќе учествуваат Единицата за специјални задачи и Одделот за заштита на определни личности и објекти, информираат од МВР.