This page was exported from Meta.mk [ http://meta.mk ]
Export date: Thu Feb 21 8:01:34 2019 / +0000 GMT

Василево: Четири години за четири километри
Четири години по ред, локалниот пат Чанаклија – Нова Маала во општина Василево е во плановите и парите се одвојуваат во буџетот на Општината.

Останаа четири километри пат – четири километри секојдневно малтретирање за жителите на овие места, кои никогаш не открија каде и како секоја година исчезнуваат нивните пари.

- Моите пари ме болат - вели еден од анкетираните жители, кој сака да знае за што се трошат неговите пари во неговата презадолжена Општина.

YouTube Video: YouTube.com/watch?v=ni175NPuBOc

Post date: 2015-12-22 10:19:28
Post date GMT: 2015-12-22 09:19:28
Post modified date: 2015-12-22 10:19:28
Post modified date GMT: 2015-12-22 09:19:28

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com