Утре и задутре, денови на жалост во Тетово


       
Тетово, 4 август, 2015 - 14:50 (META) 

Советот на Општина Тетово денеска на вонредна седница одлучи утре и задутре да бидат денови на жалост.

На загрозените семејства ќе им биде дадена финансиска помош од буџетот на Општината.

Водата за пиење во градот е физичко-хемиски исправна, но сè уште се чекаат микробиолошките резултати.