This page was exported from Meta.mk [ http://meta.mk ]
Export date: Thu Feb 21 7:41:30 2019 / +0000 GMT

Тетово: Дводецениска жед за вода
Како градоначалничката Теута Арифи се буди и се мие без вода? За кога ветува дека ќе го реши „еднаш засекогаш“ проблемот со водата?

Сите градски власти досега потфрлија во обидите да обезбедат вода, а сега има и друг проблем – тетовската водоводна мрежа се распаѓа.

Две децении, милиони евра од граѓаните се собрани за непотрошена вода, а граѓаните чешмите ги заменија со пластични шишиња, канти и со буриња.

YouTube Video: YouTube.com/watch?v=771h8PU_i5g

Post date: 2015-12-23 09:05:52
Post date GMT: 2015-12-23 08:05:52
Post modified date: 2015-12-23 09:28:24
Post modified date GMT: 2015-12-23 08:28:24
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com