!Më 1 shkurt 2017, përfundon periudha promovuese për shfrytëzim të lirë të lajmeve të “Meta”. Në periudhën e ardhshme do të zbatojmë sistemin e ri për qasje dhe parapagesë. Për mënyrën e qasjes dhe parapagesës do të ju njoftojmë në mënyrë plotësuese.

Zaevi në selinë e LSDM-së ka filluar bisedimet me Ahmetin për qeverinë e re


       
Shkup, 19 Maj, 2017 - 14:03 (META) 

Lideri i LSDM-së dhe mandatari për formimin e qeverisë së re, Zoran Zaev sot prej orës 12:30 ka filluar bisedimet për kabinetin e ardhshëm qeveritar me kreun e BDI-së, Ali Ahmeti.

Takim mbahet në selinë e LSDM-së, ku Ahmeti ka arritur saktë në terminin e paraparë, por nuk u prononcua për mediat.

Pas takimit me Ahmetin, duhet të vijojnë edhe bisedimet me përfaqësuesit tjerë të partive nga shumica e sapoformuar gjegjësisht me Aleancën për Shqiptarët dhe BESËN, që pritet të jenë pjesë e qeverisë së re.

Pritet bisedimet të vijojnë edhe gjatë fundjavës.