!Më 1 shkurt 2017, përfundon periudha promovuese për shfrytëzim të lirë të lajmeve të “Meta”. Në periudhën e ardhshme do të zbatojmë sistemin e ri për qasje dhe parapagesë. Për mënyrën e qasjes dhe parapagesës do të ju njoftojmë në mënyrë plotësuese.

Vuçiq: Serbia nuk përzihet në punët e brendshme të Maqedonisë


       
Beograd, 1 Maj, 2017 - 15:58 (META) 

Serbia nuk përzihet në punët e brendshme të Maqedonisë, ka deklaruar sot kryeministri serb, Aleksandar Vuçiq, i cili është në ditët e fundit të mandatit kryeministror dhe së shpejti pritet të merr postin e presidentit të Serbisë.

“Atje jeton një popull miqësor të cilit i dëshirojmë qetësi dhe stabilitet”, ka thënë Vuçiq pas vizitës së basenit të minierës “Kolubara”.

Ai më tej tha se Serbia është vend i vogël ku është e rëndësishme rajoni të jetë i qetë dhe stabil.

“Për ne është e rëndësishme të jetë e qetë, Ballkani të jetë i qetë. Është e jona që ta ruajmë stabilitetin në vend”, tha Vuçiq.