Vërshim kritikash ndaj Han nëpër rrjetat sociale


Shkup, 16 Janar, 2016 - 18:14 (META) 

Pas bisedimeve dështuese të katër partive politike dhe euro- komisarit për zgjerim Johanes Han në rrjetat sociale ka valë kritikash negative ndaj Han, të cilin e akuzojnë për mos- informim, anim dhe jo- profesionalizëm.