Investimet e huaja në tre muajt e parë kapin shifrën prej 58,7 milion euro


Shkup, 1 Qershor, 2016 - 13:31 (META) 

Investimet e huaja në tre muajt e parë kapin shifrën prej 58,7 milion euro, që është për 8,7% më pak në krahasim me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar, publikon Banka Popullore.

Investimet më të larta të huaja janë nga Lihtenshtajni me 7,6 milion euro, Italia 4,35 milion dhe Austria me 3,4 milion euro.

Në lidhje me sektorë, investime më të larta të huaja ka në pajisjen transportuese, makina, ndërtimtari, tekstil, rregullim financiar përveç sigurimit.