Rekord botëror: gëlliti 22 shpata


       
Њу Делхи, 26 Dhjetor, 2014 - 16:35 (META) 

Pasi gëllti 22 shpata Inidiani Kishan Ajala  arriti rekordin botëror.

Ai thotë se plot 16 vjet është stervitur për këtë dhe është shumë i lumtur që më në fund ia ka dal të  ketë rekordin botëror.