This page was exported from Meta.mk [ http://meta.mk ]
Export date: Tue Feb 19 1:23:31 2019 / +0000 GMT

Prokuroria Themelore “pranoi” se hyrja në Kuvend nuk është vepër e turmës, por bashkimit kriminel
Prokuroria Themelore Publike sot ka njoftuar se në hetimin për dhunën në Kuvendin e RM-së më 27 prill është kyçur edhe Prokuroria Themelore për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit.

Kjo do të thotë se nga provat që i ka prokuroria dalin dyshimet se dhuna në Kuvend nuk është vetëm vepër individëve të caktuar “që i ka marrë turma”, por se janë sulme të planifikuara nga grup i organizuar.

Avokati Zvonko Davidoviq për “Meta” thotë se Prokuroria “më në fund është vetëdijesuar” se bëhet fjalë për ngjarje e organizuar me plan dhe për bashkim kriminel.
Post date: 2017-05-31 15:52:36
Post date GMT: 2017-05-31 13:52:36
Post modified date: 2017-05-31 15:52:36
Post modified date GMT: 2017-05-31 13:52:36
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com