!Më 1 shkurt 2017, përfundon periudha promovuese e përdorimit të lirë, pa regjistrim dhe pa pagesë të përmbajtjeve të faqes Meta.mk që u zbatua për t’u mundësuar qasje më të lehtë shfrytëzuesve deri në lajmet e saktë dhe në kohë. Për mënyrën e qasjes dhe pagesës, nga 1 shkurti 2017 do t’ju njoftojmë në mënyrë plotësuese. Bartja dhe marrja e përmbajtjeve nga Meta.mk është me atribuim dhe lidhje obligative.

Programi veror i Kinotekës filloj me festivalin për fëmijë


       
Скопје, 1 Qershor, 2015 - 13:17 (META) 

Programi veror i Kinotekës filloj me festivalin për fëmijë “Tintiri- mintiri”, dedikuar filmave për fëmijë, por edhe filmave që i kanë përpunuar fëmijët e do të mbahet prej 5 deri më 7 qershor.

Ndërsa në ditët e para të korrikut në Kinotekë do të mbahet “Skopje Cinema City”- festivali i filmave muzikor. Do të tregohen gjashtë filma dokumentar që kanë të bëjnë me muzikën e famshme, mes të cilave edhe “Artist për tela” me regji të Aleksandar Jankoviq dhe Aleksandar Dautovski.