!Më 1 shkurt 2017, përfundon periudha promovuese e përdorimit të lirë, pa regjistrim dhe pa pagesë të përmbajtjeve të faqes Meta.mk që u zbatua për t’u mundësuar qasje më të lehtë shfrytëzuesve deri në lajmet e saktë dhe në kohë. Për mënyrën e qasjes dhe pagesës, nga 1 shkurti 2017 do t’ju njoftojmë në mënyrë plotësuese. Bartja dhe marrja e përmbajtjeve nga Meta.mk është me atribuim dhe lidhje obligative.

Festivali francez i filmit prej 17 deri 20 qershor


       
Shkup, 15 Qershor, 2015 - 16:02 (META) 

Edicioni i tetë i festivalit francez të filmit do të mbahet prej 17 deri 20 qershor ndërsa do të tregohen dhjetëra filma francez nga produksioni më i suksesshëm francez në gjatë dy viteve të kaluara.

Manifestimi organizohet me mbështetjen e Ministrisë së kulturës të Maqedonisë dhe rajonit të Normandisë së Poshtme. Në hapjen e festivalit do të merr pjesë një mysafir nderi ndërsa do të ketë prezantime dhe punëtori, përfshirë edhe punëtorinë e garës “Mini- videoja ime e parë”.

Biletat për projeksionin e hapjes së festivalit janë falas dhe rezervohen në numrat e telefonit 02/3118-503 dhe 02/3116-734. Biletat për projeksionet që do të tregohen në Kinotekën e Maqedonisë do të kushtojnë 50 denarë, në kinemanë “Frosina” 100 denarë ndërsa në kinemanë “Milenium” 150 denarë.