Video

Hakerët sulmojnë postën elektronike të PSP-së

29 Shtator, 2016 - 12:00 (META)  Shkup Posta elektronike e PSP-së në dhjetorin e kaluar ishte cak i sulmit të hakerëve, zbulon një video- regjistrim i publikuar në kanalin “dugata rakata na dpmne Naçalnik pete urave”, në Youtube. Sulmin në emailin edhe konfirmuan edhe nga PSP dhe…