Shkencë

Kampusi i parë klimatikë në Maqedoni shpërbleu më të mirët

19 Prill, 2015 - 14:11 (META)  Shkup Shpërblime në të holla për inovacionet më të mira të cilat do të ndihmojnë në uljen e ndotjes dhe ballafaqimin me ndryshimet klimatike. Përmes filmave të shkurtër edukativ dhe me prodhimin e energjisë elektrike për mbushjen e celularëve, Maqedonia do…