Maqedonia

BDI demanton se ka arritur marrëveshje me VMRO DPMNE-në

24 Janar, 2017 - 11:43 (META)  Shkup BDI demanton lajmin se është arritur pajtueshmëri për koalicionim me VMRO DPMNE-në, shkruan portali shqiptar “Aktuale”. Sipas partisë së Ahmetit, informacionet e këtilla janë spekulim i qartë dhe nuk kanë lidhje me realitetin. “Asnjë nga këto informacione jozyrtare nuk është…