This page was exported from Meta.mk [ http://meta.mk ]
Export date: Sat Feb 16 19:36:11 2019 / +0000 GMT

BDI ndjen keqardhje për vrasjen e Idrizit dhe kërkon zbardhjen e rastit
Bashkimi Demokratik për Integrim kërkon institucionet përgjegjëse të zbardhin motivet për vrasjen e kryetarit të komunës Bogovinjë, Hazbi Idrizi, që sipas asaj që thuhet në njoftim, një asnjë rast nuk është provokuar.

"BDI është tronditur sot thellë nga lajmi për vrasjen e anëtarit të familjes sonë dhe Kryetarit të Komunës së Bogovinës Hazbi Idrizi gjatë kryerjes së punës së tij zyrtare në shërbim të qytetarëve”, thuhet ne letrën e ngushëllimit të BDI-së", thuhet në kumtesën e BDI-së.
Post date: 2017-05-06 15:56:26
Post date GMT: 2017-05-06 13:56:26
Post modified date: 2017-05-06 15:56:26
Post modified date GMT: 2017-05-06 13:56:26
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com