!Në periudhën që vijon, punojmë në vendosjen e sistemit për qasje dhe parapagesë. Për mënyrën e qasjes dhe parapagesës, do të njoftojnë në mënyrë plotësuese. Tekstet e “Meta” deri atëherë, janë të lira për marrje, por duke e treguar citimin nga ku është marrë lajmi.

Ahmeti largohet nga LSDM pa dhënë deklaratë, thotë se do të ketë njoftim


       
Shkup, 19 Maj, 2017 - 16:39 (META) 

Më shumë se dy orë ka zgjatur takimi i sotëm mes liderit të LSDM-së, Zoran Zaev dhe kreut të BDI-së, Ali Ahmeti, në selinë e LSDM-së në kuadër të bisedimeve mes partive për përbërjen e qeverisë së re.

Ahmeti në selinë e LSDM-së ka arritur në 12 e 30 minuta ndërsa është larguar më 14 e 45 minuta. Kreu i BDI-së edhe gjatë largimit nuk u prononcua për mediat dhe vetëm shkurtë deklaroi se partia do të del me kumtesë për rrjedhën e bisedimeve të sotme për përbërjen e Qeverisë.

Pas takimit me Ahmetin, duhet të vijojnë edhe bisedime me përfaqësues të partive tjera nga shumica e re formuar gjegjësisht me Aleancës për Shqiptarë dhe Besën.

Pritet bisedimet të vazhdojnë edhe gjatë fundjavës.