Aksidenti tragjik, i pesti sipas numrit të viktimave në historinë e re të Maqedonisë (Infografik)

Скопје Maqedonia mban mend shumë katastrofa që nga viti 1951. Aksidenti tragjik në Llaskarcë në të cilin kanë humbur jetë 14 persona është i pesti sipas numrit të viktimave në historinë më të re të Maqedonisë. Me listën e zezë udhëheq…

Antikorrupsioni filloi me punë: Ka shumë raste për të shqyrtuar, por nuk ka kriter nga ku të fillojë

Скопје “Do ti shikojmë të gjitha rastet, pa përjashtim. Nga kush do të fillojmë. Ja unë them me renditje alfabetike. Nuk kam kriter nga ku të filloj, sepse të gjithë janë të rëndësishëm dhe të gjithë janë me prioritet”, kështu ka deklaruar kryetarja e Komisionit për Parandalim të Korrupsionit, Biljana Ivanovska, pasi që gazetarët insistonin të kuptonin se cili rast…

Shiko të gjitha lajmet...


Rezidencija na pretsedatel na RM 17maj17 - Meta
Maqedonia

Sërish zgjedhje në Maqedoni, këtë herë presidenciale

Shkup

Në Republikën e Maqedonisë në prill të këtij viti, do të mbahen zgjedhjet e gjashta presidenciale. Zgjedhjet presidenciale, siç parasheh Kushtetuta, duhet të shpallen 60 ditë para skadimit të mandatit të kreut aktual të shtetit. Mandati i dytë pesëvjeçar i ›


Johanes-Han
Ballkan

Han në “Prinston”: Patjetër duhet të shohim vullnet në vend të lojërave politike

Uashington

Në vend të lojërave politike, patjetër duhet të shohim vullnet politik dhe reforma të vërteta, jo në letër por në terren, sidomos në fushat kyçe siç është sundimi i të drejtës, konkurrenca dhe lidhja. Ky është mesazhi i euro- komisarit ›


Promocija-sistem-Otvoreni-podatoci-javni-nabavki-10fev18-MimFin
Ekonomi

Vegël e re për të dhënat për furnizime publike

Byroja për furnizime publike, në përbërje të Ministrisë për Financa, e krijoi platformën “Të dhëna të hapura” në ueb-faqen e-Nabavki.

Vegla e re mundëson që të gjithë të interesuarit të bëjnë analiza dhe hulumtime të personalizuara të sistemit ›


rade serbedzija
Korrespondentë

Rade Sherbexhia nesër arrin për festivalin “Vëllezërit Manaki”

Manastir

Manastiri po i bën përgatitjet e fundit për hapjen e nesërme solemne të edicionit të 37-të të festivalit ndërkombëtar të kamerës filmike “Vëllezërit Manaki”.

Tepihu i kuq para Qendrës së kulturës pritet të shtrohet nesër ndërsa në të do të ›