This page was exported from Meta.mk [ http://meta.mk ]
Export date: Tue Dec 11 12:03:43 2018 / +0000 GMT

Со концерт на Елена Голомеова задутре почнува „Штипско културно лето“
Со концерт на сопранот Елена Голомеова, со почеток во 20.30 часот во Домот на култура „Ацо Шопов“ во Штип, в петок ќе биде отворено годинашното, 33-то, издание на „Штипско културно лето“.

Најстарата културна манифестација во градот изобилува со бројни културни настани - концерти, промоции и проекции, кои ќе се одржуваат секојдневно се до 30 јули.

Post date: 2018-06-27 14:24:50
Post date GMT: 2018-06-27 12:24:50
Post modified date: 2018-06-27 14:24:50
Post modified date GMT: 2018-06-27 12:24:50

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com