This page was exported from Meta.mk [ http://meta.mk ]
Export date: Tue Feb 19 0:38:08 2019 / +0000 GMT

Саемот на уметност „Ин Ситу“ со повик за заинтересираните учесници
Меѓународниот саем на уметност„Ин Ситу“, кој досега беше познат како Паратисима Скопје, а се ребрендира за своето петто издание, објави повик за учество во поставката за визуелни уметности, за која е задолжена Ана Франговска, како и повик за учество во изложбената поставка за дизајн, под кураторство на Драган Христов – Лудус. Првиот повик е отворен до 15 јули, а вториот до 20 јули.

Саемот, кој досега претстави повеќе од 450 независни автори учесници кои потекнуваат од 39 земји, ќе се одржи од 13 до 15 септември во Младинскиот културен центар, Скопје.
Post date: 2018-06-21 11:02:51
Post date GMT: 2018-06-21 09:02:51
Post modified date: 2018-06-21 11:02:51
Post modified date GMT: 2018-06-21 09:02:51
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com