Путин им прати бакнеж на обожавателките во Италија


       
Рим, 12 јуни, 2015 - 10:30 (META) 

Рускиот претседател Владимир Путин го посети миланскиот „Експо“, каде обожавателите го пречекаа со аплаузи и со вресоци.

Сепак, тоа што го привлече вниманието на медиумите, е бакнежот кој рускиот претседател им го испрати на обожавателките.

Во стилот на филмските и на музичките ѕвезди, Путин, со насмевка на лице, мавтајќи им, им пратил бакнеж, а потоа се упатил на ручек со италијанскиот премиер Матео Рензи.