Првиот ден на Рамазан Бајрам, 15 јуни, неработен за сите граѓани на Македонија


       
Скопје, 8 јуни, 2018 - 13:22 (META) 

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека, согласно Законот за празниците, 15 јуни 2018 година (петок), првиот ден на Рамазан Бајрам, е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Министерството за труд и социјална политика на граѓаните од муслиманска вероисповед им го честита Рамазан Бајрам.