Пријавен обид за силување во штаб на политичка партија


       
Скопје, 8 октомври, 2017 - 12:49 (META) 

K.П. од село Требеништа пријавила обид за полов напад од Ф.П.М. во простории на штаб на политичка партија во Општина Дебарца.

Според МВР, случајот е пријавен синоќа, околу 20.40 часот. Не се соопштува на која политичка партија е штабот, освен дека се наоѓа во село Требеништа.