Презентација на проектот „Процена на корупцијата и на антикорупцијата во Југоисточна Европа“


       
Скопје, 30 јануари, 2015 - 9:36 (META) 

Проектот „Процена на корупцијата и на антикорупцијата во Југоисточна Европа“ денеска ќе биде промовиран во рамки на Регионалниот извештај за антикорупција.

Извештајот е подготвен од иницијативата СЕЛДИ (Лидерство за развој и интегритет во Југоисточна Европа), чија членка е и Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС).

На промоцијата на проектот, свое обраќање ќе имаат амбасадорот на САД, Барт Патни, и Мартин Клауке, раководител за соработка во Делегацијата на Европската Унија.