This page was exported from Meta.mk [ http://meta.mk ]
Export date: Tue Feb 19 14:54:41 2019 / +0000 GMT

На „Твитер“ за прославата: Ало Влада, истресете го ВМРО од себе!
Голем број на граѓани на социјалните мрежи реагираа на најавената „граѓанска прослава“ на Владата по повод поканата за почеток на пристапните преговори за членство во НАТО. Прославата ќе се одржи во сабота во 15 градови, а ќе настапуваат 40 музичари меѓу кои Кирил Џајковски, Дуке Бојаџиев, Фолтин, Архангел, Љубојна, Нокаут, Ферус Мустафов, Владо Јаневски, Ареа и други.

Граѓани револтирано прашуваат колку чини прославата и кој ќе го плати хонорарот на учесниците, а дел од нив владеењето на СДСМ и организацијата на прослави го споредија со владеењето на ВМРО-ДПМНЕ.

https://twitter.com/therealpsmst/status/1017334989573296128

https://twitter.com/WedFcv100/status/1017333419649486848

https://twitter.com/kefremovski/status/1017333969124253697

https://twitter.com/Petrusevski13/status/1017332497355563009

https://twitter.com/mindplumber/status/1017328465832546304

https://twitter.com/Goran_Man/status/1017338959855325184

https://twitter.com/darkhour_seeker/status/1017326269153841152

https://twitter.com/A_Golejska/status/1017340412095270912

https://twitter.com/Jovanowsky/status/1017344038951882753

https://twitter.com/Goran_Man/status/1017344101719728128

https://twitter.com/snowgirly2/status/1017346586576384001

https://twitter.com/atortevski/status/1017365108077617152

https://twitter.com/mindplumber/status/1017339675055415301

https://twitter.com/vBarlakoski/status/1017338796235423744

https://twitter.com/msoldieroflove/status/1017346383534321665

https://twitter.com/kefremovski/status/1017324237726670849

https://twitter.com/revolucionersk/status/1017352742967435264
Post date: 2018-07-12 13:13:22
Post date GMT: 2018-07-12 11:13:22
Post modified date: 2018-07-12 13:24:20
Post modified date GMT: 2018-07-12 11:24:20
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com