„Матица македонска“ со македонски автори на Саемот на книга


       
Скопје, 4 мај, 2015 - 13:56 (META) 

Издавачката куќа „Матица македонска“ организира разновидни дружења со македонски автори на претстојниот Саем на книга.

Читателите ќе може да се дружат и да добијат потпишана книга од нивните омилени македонски автори.

Саемот на книга ќе биде отворен денеска, со почеток во 19 часот.